با سلام
خیلی ممنونم که :
"ما اینجاییم تابه تک تک سوالات شما پاسخ بدیم و صد البته کامل و تخصصی. پس در کمال احترام و حوصله کامل در خدمت شما هستیم و مطمئن باشید در صورت لزوم مواردی که لازم باشه با HQ هماهنگ میشه تا شما به عنوان مشتری گیگابایت پشتیبانی مناسبی دریافت کنید. "
من چند تا پرسش دارم که ممنون میشم "کامل و تخصصی" پاسخ بدید.
یک مثال:
من به عنوان یک مشتری معمولی دنبال یک مادربورد بودم که با نیازهای من سازگار باشه. طبیعتا باید اول تحقیق می کردم و بعد از انتخاب مدل مناسب نسبت به خرید اقدام می کردم. با توجه به اینکه من دنبال یک مادربورد اداری نسبتا خوب بودم سراغ چیپ B85 رفتم.
میدونیم که این چیپ مناسب کاربری Business هست و امکانات مهمی مثل Intel SBA داره که اگه راجع بهش بخونید متوجه میشید خیلی مفید هستند.
از طرف دیگه درسته که من نمی خواستم با این سیستم بازی کنم اما Stable بودن سیستم برام خیلی مهم بود و همینطور چون مدت زمان روشن بودن سیستم زیاد بود و ممکن بود زیر بار کاری مدت زیادی رو روشن بمونه دنبال مادربوردی بودم که هم سیستم خنک کننده خوبی داشته باشه هم مدار تغذیه برق سی پی یو بتونه stability خوبی به من بده.
به نظر شما برای من سیستم صوتی چه اهمیتی داره ؟؟؟
ادامه میدم، من رفتم بازار و سراغ برندهای معتبر رفتم. یک بروشور مادربورد گیگا بایت پیدا کردم که خیلی خوب و با جزئیات اغلب مدل ها رو بررسی کرده بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو این بروشور که از طرف شرکت آواژنگ منتشر شده و تو همه بازار هست کاملا راجع به تکنولوژی های مختلف مثل خازن های جامد مشکی به 10 هزار ساعت طول عمر و همینطور هیت سینک های با کیفیت و ... توضیح داده شده.
و در صفحه آخر این بروشور محصولی که میخواستم رو پیدا کردم.
B85-D3 و یا B85-HD3.
به نظرم عالی بود.
بر اساس اطلاعاتی به دست اوردم رفتم و این مادربورد رو خریدم
اما وقتی برگشتم شوکه شدم.
اول فکر کردم شاید اشتباه شده و یه مدل دیگه به من دادن.
بعد دوباره بروشور رو چک کردم.
خلاصه دیدم که خبری از هیت سینک نیست و گیگابایت صلاح دونسته یه سری تغییرات بده
سوال اول من:
اگه شما جای من بودید احساس نمی کردین سرتون رو کلاه گذاشتن ؟؟
بعد که کلی تحقیق کردم دیدم این کار گیگابایت فقط تو این مدل نیست.
خوشحالم که B85-HD3 نخریدم چون از رو اون مدل حتی Intel SBA رو هم برداشته، جالبه که این تکنولوژی مال چیپ ست اینتله نه گیگابایت
خلاصه متوجه شدم در بیشتر از 6-7 تا از مدلهای H81 دیگه خبری از اون خازنهای خاص و با کیفیت نیست.
مدار تغذیه خیلی (بیش از 10 مدل) از مادربوردهای B85 و H81 افت کرده و تکنولوژی Intel SBA رو هم از بیشتر از 5 تا از مدل ها برداشتن
اما بازم این همه ماجرا نیست . Bios Flash و اندازه برد و خیلی چیزهای دیگه هم فقط تو بروشور های گیگابایت میشه پیدا کرد.
سوال دوم:
این همه کم کردن امکانات از روی مادربورد B85 و بعد اضافه کردن چند قابلیت صوتی به چه درد من می خورد ؟؟ یعنی گیگابایت صلاح دونسته امکاناتی که برای من مهم بوده مثل SBA , هیت سینک و ... رو برداره بعد یه قابلیت صوتی واسه مادربورد سری Business قرار بده ؟؟؟؟
سوال سوم و سوال اصلی:
منتشر کردن بروشور و انواع تبلیغات بر اساس امکاناتی که وجود ندارند چه معنی میده ؟؟ آیا گیگابایت یا آواژنگ موظف به اطلاع رسانی نسبت به این تغییرات نیستند؟؟
سوال چهارم:
به نظر شما با توجه به اینکه من دقیقا با ارائه بروشور به فروشنده ازش خواستم دقیقا مدلی که مد نظرم بود رو به من بده. و اینکه فروشنده الان حاضر نیست کالا رو پس بگیره من باید چیکار کنم؟
به نظر شما من باید برم اتحادیه یا صنف شکایت کنم ؟
من که دیگه هرگز گیگابایت نمیخرم اما امیدوارم بقیه مشتری ها اول خوب نسبت به سابقه برند ها تحقیق کنند
از کجا معلوم ، شاید یه روز گیگا بایت تصمیم بگیره سوکت سی پی یو رو برداره جاش برف پاک کن بزاره. شاید به نظر گیگا بایت این قطعه مفیدتره.
Bookmarks